01
01
01
01
01
01
HARLEY-DAVIDSON CLUB OF DENMARK
distrikt 2, Fyn
hdcf.dk / Om Distrikt Fyn / SMS service

SMS Service

Tilbage

Få de nyeste informationer fra klubben på din mobil....

                                 Sms Service

Få information om klubben på din telefon!

Vi har i distriktet en SMS service som går ud på at få hurtige meddelelser ud til jer. Det kan være emner som bestyrelsen gerne vil informere om - indbydelser til fællesture og "husk nu" info om fester - arrangementer og køreture. 

Du kan også få din SMS ud hvis der f.eks spontant opstår en ide til en fællestur eller et arrangement som kan være i alles interesse.

Vi sender over 300 sms af gangen. Afhængigt af hvilket teleselskab du har, så er nogle sms fremme på få sek. mens andre først kommer efter nogle timer. Dvs. vi er ikke herre over hvornår du modtager din sms. Derfor udsendes der ikke SMS efter kl. 19 eller før kl. 7.

Hvad og hvem?

Bestyrelsen afgør suverent om det er noget som vi vil have sendt ud på listen. F.eks. sender vi ikke indbydelser til andre arrangementer på dage hvor vi i forvejen er booket til anden side, heller ikke på dage hvor HDC DK har træf - fester eller lign. Derfor påberåber vi os ret til egenrådigt at beslutte hvis noget ikke skal ud til medlemmerne på SMS listen. 


Hvis du også er interesseret i at være med på SMS listen, så skriv på 51 71 24 72

Oplys om navn, medlemsnummer og det telefon no. du ønsker at tilmelde.

Du kan kun sende sms til ovenstående nr.!!!

SMS telefonen er alene dedikeret til SMS service. Der modtages derfor ikke opkald eller aflyttes talebeskeder på denne telefon. Vi kan desværre heller ikke modtage tilmeldinger osv. Der henvises til relevante bestyrelsesmedlemmer.